Share |
Heritage 76 (3") små Dobsonteleskop

Heritage 76  (3") små DobsonteleskopHeritage 76  (3") små Dobsonteleskop

950 kr

Att välja teleskop

Play video

Pris inklusive moms: 950 kr
Lagerstatus: Kan beställasDenna artikel har lång leveranstid.

Heritage 76 är ett härligt litet teleskop för alla intresserade av astronomi. Detta kvalitetsteleskop av Dobsontyp är baserat på en 76mm spegel och är ett idealiskt teleskop för den som vill prova på praktisk astronomi. Det är enkelt att observera med och man navigerar på himlen genom att helt enkelt för hand föra teleskopet till det objekt man vill observera. Det kompakta utförandet gör att det är enkelt att ta med sig. Det är dessutom så snyggt att det gör sig på varje bokhylla eller skrivbord.

Skriv ut Tipsa en vän Den 76mm stora spegelöppningen tillsammans med de medföljande okularen är tillräcklig för att ge närbilder av månen, urskilja jupters största månar och ge en extra dimension till (de för ögat knappt skönjbara) objekt som Andromedagalaxen och Orionnebulosan. Flera öppna stjärnhopar avslöjar sina vackra strukturer. Du kan dessutom använda Firstscope 76 som en kikare för att se föremål på marken i hög förstoring (även om bilden blir upp-och-ned, så som det blir i vanliga spegelteleskop). Teleskopet levereras i en snygg presentkartong.

Click the link below to see our informative video presentation of this power-packed telescope ):

Video demo of the Sky Watcher Heritage 76 Dobsonian telescope

Heritage-76 togs ursprungligen fram för det Internationella Astronomiåret 2009 för att erbjuda intresserade ett billigt sätt att köpa ett första teleskop. Tack vare dess popularitet tillverkas det fortfarande.

Heritage 76 Optisk Specifikation:

76mm (2,99") Dobsonreflektor 300mm Brännvidd, f/3,95 Vikt: ca 1,75 kg Höjd: ca 40 cm Heritage 76 Standardtillbehör (ingår):

10mm (1,25") okular - 30x 25mm (1,25") okular - 12x 1,25-tums fokusering Dobsonmontering av bordstyp 5x24mm sökare

Great value reflector for observing the moon, planets and deep-sky targets!

E-post denna sida


Antal