Share |
Vackert 2,5-tums deluxe-teleskop för dag och natt i mässing med robust mahognystativ

Vackert 2,5-tums deluxe-teleskop för dag och natt i mässing med robust mahognystativVackert 2,5-tums deluxe-teleskop för dag och natt i mässing med robust mahognystativVackert 2,5-tums deluxe-teleskop för dag och natt i mässing med robust mahognystativ

8 995 kr

Rekommenderade tillbehör
12.5mm Plossl eyepiece
 
12.5mm Plossl eyepiece
225 kr

Pris inklusive moms: 8 995 kr
Lagerstatus: Kan beställasDenna artikel har lång leveranstid.

Fine Brass 60700 - Mässing

Fine Brass 60700är ett kvalitetsinstrument i mässing med klassisk design för kontor eller ett hem med utsikt. Idealiskt för storarummet, biblioteket eller uteplatsen i ett fint hem. Detta vackert byggda, handpolerade, massiva mässingsteleskop har tillverkats för att minna om det hantverk och de material som användes i svunna tider.

Detta magnifika, högglanspolerade instrument kompletteras med ett stativ i finaste mahogny. Teleskopet är inte bara vackert att titta på: optiken är antireflexbehandlad för att ge en skarp och kontrastfylld bild vare sig du observerar förbipasserande båtar, naturen eller stjärnhimlen.

Optiken är ett akromatiskt linspaket med 60mm diameter med 700mm brännvidd. Det medföljande okularet är ett 25mm Plössl-okular som ger 28x förstoring. (Teleskopet kan kompletteras med fler okular för högre förstoring, men dessa är då inte i mässing.)

För att underlätta inställningen har teleskopet en 6x30mm sökare. Stativet kan höjas och sänkas för bekväm observationsställning.

Fine Brass 60700 Specifikation:

60mm Refraktor

700mm Brännvidd, f/11,7

Optisk tub och detaljer i mässing

Markstativ av mahogny

Teleskopets vikt: c:a 15 kg

Fine Brass 60700 Standardtillbehör (ingår):

25mm okular - 31.7mm (28x)

45° Stjärndiagonal 31.7mm

6x30 optisk sökare

Stadigt stativ i mahogny med tillbehörshylla

Designed to grace the library, conservatory or drawing room of a fine house - this fine display telescope is perfect for terrestrial and astronomy use.

E-post denna sida


Antal