Share |
Bresser 4x och 2.5x förstoringsglas 90 mm med inbyggd LED-belysning

Bresser 4x och 2.5x förstoringsglas 90 mm med inbyggd LED-belysningBresser 4x och 2.5x förstoringsglas 90 mm med inbyggd LED-belysning

169 kr

Pris inklusive moms: 169 kr
Lagerstatus: Kan beställasFörstoringsglas av ultramodern design med en stor huvudlins (90 mm i diameter) som ger 2,5x förstoring och en liten infälld lins (20 mm i diameter) som ger 4x förstoring. Två LED-lampor i ramen ger praktisk belysning och gör att förstoringsglaset kan användas i alla ljusförhållanden och framhäver detaljer i full dagsljusbelysning.

Förstoringsglas av högsta kvalitet i deluxe-utförande och modernast tänkbara design med stor skarp lins som är hela 90 mm i diameter och ger 2,5 gångers förstoring, och med en fiffig infälld extrastark lins på 20 mm i diameter som ger 4 gångers förstoring!

Vi tycker: detta är ett toppmodernt instrument som håller högsta standard vad gäller optisk prestanda, från en av världens äldsta och mest respekterade optiktillverkare.

Med Bresser 2,5x och 4x förstoringsglas med LED-belysning får du suverän optisk prestanda i elegant och funktionell design och utformning - när du väl håller produkten i din hand ligger det nära till hands att tro att priset är minst det dubbla!

Drivs av 2 st AAA-batterier (ingår)

Förstoringsglas av högsta kvalitet med två förstoringsgrader och inbyggd LED-belysning

E-post denna sida


Antal