Share |
Skywatcher Allview Multi-Function computerised mount

Skywatcher Allview Multi-Function computerised mount Skywatcher Allview Multi-Function computerised mount Skywatcher Allview Multi-Function computerised mount

4 850 kr

Pris inklusive moms: 4 850 kr
Beräknad leveranstid: 14 dagarSky Watcher Allview multifunktionsmontering

Den prisbelönta, nyskapande och mångsidiga Sky-Watcher Allview motoriserade monteringen är en oumbärlig följeslagare för alla tänkbara foto och observationstillfällen.Allview kan användas för 360 ° panorama eller tidsinställd Time Lapse fotografering, videoinspelning. Eller som en Go-To montering för astronomi och som en stabil motoriserad plattform för montering av en tubkikare eller kikare. Allview är också ett användbart verktyg för säkerhet och övervakningsprogram. Allview är 2011 vinnare av det prestigefyllda International CES Innovations utmärkelse för design och ingenjörskonst.

Ta fantastiska panoramafoto med din DSLR kamera

Det medföljande multifunktions L-fästet accepterar de flesta kameror via 1/4"-20 anslutning vilket gör det möjligt att orientera kameran I både landskaps och porträttläge. Anslut din kamera med den tillhörande elektroniska slutarkabeln för automatisk kamerakontroll. Kabeln är kompatibel med Canon EOS Digital1100D/1000D/600D/550D/500D/450D/400D/350D modellerna. Kabel för andra märken kan köpas som extra tillbehör. Parametrar matas in i Synscan handkontrollen. Här efter kan man börja ta panormafotot i tre olika lägen: Easy Pano Mode, Preset Pano Mode och Time Lapse Mode. Det finns även möjlighet att ta full 360° panorama som täcker allt från Zenith till Nadir!!!

Video kurserande & Time Laps läge

I videokurserande läge ger monteringen möjlighet för upp till 10 timmars filmande mellan två användarvalda punkter. Följningshastigheten räknas automatiskt ut genom tiden användaren väljer och avståndet mellan punkterna. Liknande funktion gäller i Time Laps läget. Man väljer start och slutpunkt och en tid upp till 10 timmar mellan dessa punkter. Detta ger användaren möjlighet att ta upp till 65535 bilder under ett pass. Efter bildbehandling i ett lämpligt program (ingår ej) kan man på så vis skapa fantastiska Time Laps videos.

Datoriserad GO-TO montering för Astronomiskt bruk

På Allview monteringen är det möjligt att montera teleskop med en vikt upp till 5kg med hjälp av det tillhörande L-fästet eller via en standard 45mm dovetial (ej inkluderad). Längre teleskop kan fästas på utsidan av monteringsarmen vilket erbjuder fullständig rörelsefrihet i det vertikala planet. Den medföljande Synscan handkontrollen har en databas på 42 900 astronomiska objekt. Välj ett av dessa och Allview finner här efter själv valt objekt och ger dig som observatör möjlighet att i lugn och ro studera detta i timmar utan irriterande skruvande på justeringsrattar. Den patenterande (Dual-Encodern) ger även möjlighet att för hand justera monteringen utan att den förlorar position eller lägesinformation.

Specifikationer:

Monteringstyp: Alt-Azimuth med dubbla enkoder

Vikt: 9.5kg

Lastkapacitet: 5kg

Ström: 8V to 15V DC 1Amp (Tip positive). Rekommenderat Skywatcher PowerTank eller 10 x AA alkaline batterier (ej inkluderade)

Motortyp: DC Servo Motors

Tracking Mode: Dual-Axis

Quick release clutches for manual override (enkelt att manövrera även förhand

) Handset: Backlit LCD Screen, two-line 16 character display

Multi-Function L-type mounting bracket

Bluetooth-to-serial adaptor compatible, for wireless control via PC (trådlös kontroll)

Stativ: Rostfritt stål (utvikningsbart)

Allview huvudet kan monteras av och på i princip alla tripoder (stativ) med 3/8 gänga

Specifikationer(Foto/video):

Panoramic photo modes: Easy Pano Mode, Preset Pano Mode & Time Lapse Mode

Elektroniska slutarkabel för automatisk kamerakontroll: Canon D medföljer (kan köpas till andra märken)

Video Coursing mode: Upp till 10 timmars videoinspelning mellan två punkter på himmelen

Specifikationer(Astronomiska):

Tracking Rates: Sidereal, Måne & Sol

Alignment Method: Brightest Star & Two-star

Slew Speeds: 1x, 2x, 8x, 16x, 32x, 200x, 400x, 600x, 800x &1000x

Go-To Peknoggranhet: Upp till 5 arc minutes, med Pointing Accuracy Enhancement Function (PAE)

Handkontroll Databas: 42,900 objekt inklusive Solsystemet, M, NGC, IC & SAO kataloger

At Last an affordable versatile electronic mount that does it all!

E-post denna sida


Antal