Share |
Celestron T2/Barlow 1,25 adapter

Celestron T2/Barlow 1,25 adapter

329 kr

Play video

Pris inklusive moms: 329 kr
Lagerstatus: Kan beställasOm du vill ha viss flexibilitet i din astrofotografering, bör du överväga Celestron Universal Barlow & T-Adapter (93640). Detta 1,25" tillbehör kan användas på tre sätt: som en 2x Barlow för visuell användning, som primär fokus T-adapter, eller som en "Barlowed" T-adapter med dubbel förstoring.

Den universella Barlow & T-Adaptern kan användas som en 2x Barlow som standard. Infoga ett 1,25" okular i kammaren och du kommer att få njuta av dubbel förstoring med bibehållet ögonavstånd av det insatta okularet.

Celestron Universal Barlow & T-Adapter kan också användas för ”Prime Focus” fotografering, vilket innebär att du använder teleskopet som en fotografisk lins – en mycket stor fotografisk lins! Skruva bara av nedre delen av enheten för att ta bort Barlow och skjut den kromade cylindern i teleskopets 1,25" fokuserare eller adapter. Lås den ordentligt på plats. T-gängor på toppen av adaptern skruvas in i en T-Ring (säljs separat) som är utformad för att fästa på din DSLR eller SLR-kamera.

Prime Focus och tele fotografering är populära för bilder med kort exponering på markbundna objekt samt himlakroppar som t ex månen. Celestron Universal Barlow & T-Adapter är tre tillbehör i ett! 2x Barlow: Används för att fördubbla förstoringen av varje 1,25" okular du äger. Prime Focus Foto: Använd T-Adapter till detta tillbehör för att förvandla ditt teleskop till ett gigantiskt teleobjektiv. Tele-Extended: Använd T-Adapter med Barlow för att få dubbla förstoringen vid största fokusläget. T-trådar: kameraspecifika T-Ringar kan användas (säljs separat).

Specifikation:

Vikt 65g
Storlek cylinder (i): 1.25in (32mm)
Extern längd: 76 mm

T-threaded to allow cameras to be attached

E-post denna sida


Antal