Share |
Celestron Micro Fi wifi-mikroskop

Celestron Micro Fi wifi-mikroskopCelestron Micro Fi wifi-mikroskop

2 695 kr

Microscope essentials

Pris inklusive moms: 2 695 kr
Lagerstatus: I lagerFynda ett riktigt bra instrument i Stjärnhusets kvalitetsrea - våra lägsta priser någonsin!

Celestron Micro Fi wifi-mikroskop, nu hos Stjärnhuset!

Micro Fi är ett digitalt mikroskop med inbyggd Wi-Fi som kan kopplas till din smartphone eller surfplatta för att strömma live-video och spela in filmer och stillbilder. Ladda ner appen Micro Fi från Apple App Store eller Google Play gratis och se den mikroskopiska världen på din smartphone eller surfplatta! Du kan styra Micro Fi med bara en hand tack vare den ergonomiska designen. Att ta en bild är lika enkelt som att trycka på pekskärmen på enheten eller trycka på Micro Fi:s utlösare.

Samarbeta och lär

Med Micro Fi blir det enklare än någonsin att dela lärandet med andra i klassrummet eller laboratoriet. Du kan ansluta upp till tre smarta enheter till ett mikroskop. Ta bilder och videoklipp och lagra dem direkt på enheten för enkel delning via e-post, MMS eller sociala medier. För ökad bärbarhet använder Micro Fi 3 AA-batterier, som ger upp till två timmars oavbruten användning.

Micro Fi är mer än bara ett mikroskop. Du kan även montera den på ett stativ med den medföljande 1/4-20 gängade insatsen. Ställ in fokus på oändlighet, och Micro Fi blir en övervakningskamera. Live-strömmen från kameran överförs direkt till din enhet.

Specifikation:

Bildsensor: 3 MP Färg CMOS

Programvara: iOS, Android

Förstoring (låg effekt): 1x

Förstoring (hög effekt): 80x

Videoinspelning (VGA): Ja, 15fps

Batterier: 3 AA (medföljer ej). 2,5 timmar kontinuerlig användning med Ni-MH-batterier 2500mA (rekommenderas). 2 timmars kontinuerlig användning med alkaliska batterier.

Belysning: 6 justerbara vita lysdioder i ringkonfiguration

Steg: Fullt justerbar med metallklämmor

Mått: 3.15x1.36x4.39in / 80.1x34.5x111.6mm

Trådlös funktion: WiFi streaming

Garanti: 2 år

Ett suveränt digitalmikroskop för alla åldrar!

E-post denna sida


Antal