Share |
Astronomi: Stargazing with binoculars (engelska)

Astronomi: Stargazing with binoculars (engelska)Astronomi: Stargazing with binoculars (engelska)Astronomi: Stargazing with binoculars (engelska)

85 kr

Pris inklusive moms: 85 kr
Lagerstatus: I lagerStargazing with Binoculars av Robin Scagell och David Frydman (ISBN 978-0540090228)

Detta är en mycket trevlig bok som på ett enkelt och tydligt sätt lär ut hur du hittar och utforskar galaxer, stjärnor och planeter på natthimlen med en alldeles vanlig kikare. Du får lättfattliga instruktioner och mängder av tips och råd som hjälper dig tillrätta och låter dig uppleva hela den fantastiska vildmark som är vår svenska natthimmel i hisnande detalj.

Stargazing with Binoculars är skriven på lättfattlig engelska av två mycket kunniga brittiska experter. Robin Scagell är en mycket välkänd och uppskattad författare och mediapersonlighet inom brittisk amatörastronomi, känd i synnerhet för sina både underhållande och lättfattliga böcker för nybörjare. David Frydman har lång och gedigen erfarenhet av att använda kikare inom astronomin och förekommer ofta som kunnig och kritisk recensent av nya modeller i brittiska fackmedia.

Du behöver inga förkunskaper alls för att läsa och ha behållning av Stargazing with Binoculars; den kan läsas av alldeles gröna nybörjare men ger också tips och råd för den mer rutinerade kikar-astronomen. Boken tar upp både utrustning - vilken styrka ska jag välja, vilket stativ är lämpligast osv - och hur du hittar på natthimlen, vilka objekt som kan ses vid olika tider på året osv.

Boken är på totalt 208 sidor i snyggt fyrfärgstryck och pocketbindning av god kvalitet som tål tuffa tag. En idealisk present till en blivande eller nuvarande astronomi-entusiast!

Ideal for all ages of binocular explorers!

E-post denna sida


Antal