Share |
Sky-Watcher Star Adventurer Mini WI-FI Astrofotokit

Sky-Watcher Star Adventurer Mini WI-FI AstrofotokitSky-Watcher Star Adventurer Mini WI-FI AstrofotokitSky-Watcher Star Adventurer Mini WI-FI Astrofotokit

3 150 kr

Pris inklusive moms: 3 150 kr
Beräknad leveranstid: 14 dagarSKYWATCHER STAR ADVENTURER MINI WIFI MONTERING - ASTROFOTOKIT

Star Adventurer MIni Wi-Fi (SAM) är den perfekta star trackern och monteringen för dig som vill fotografera stjärnhimlen eller ta time-lapse bilder. Monteringen är särskilt enkelt att använda och rekommenderas varmt för dig som vill börja med astrofoto eller som vill göra astrofoto med korta brännvidder utan bekymmer med autoguidning m.m.

Astrofotografering har aldrig varit lättare

Vanligtvis anses astrofotografering vara mycket avancerad och svårt att lära sig. Du behöver en speciell anpassad utrustning, mycket erfarenhet och mycket tålamod. Star Adventurer Mini Wifi löser allt detta och gör att även en nybörjare kan ta läckra bilder av stjärnhimlen utan att det blir för bökigt.

I astrofotokitet ingår:

Star Adventurer Mini WiFi

Ekvatoriell wedge för mycket enklare polinställning

L-hållare för montering av kameran. Hållaren medger rörelse i den andra axeln så du slipper att använda en kulled på Adventurern.

Du sätter upp Star Adventurern på ett fotostativ och riktar ut den mot polstjärnan med hjälp av medföljande polsökare och den ekvatoriella wedgen med finjusteringar. "SAM Console" appen i mobiltelefonen visar dig exakt var polstjärnan skall sitta i polsökaren. Samma app används också för att styra Star Adventurern och även kameran med hjälp av utlösarkabeln (tillval.) Du kan programera hur många bilder kameran skall ta, med vilken exponeringstid och vilken intervall mellan bilderna. När du har startat den första exponeringen kan du stänga av Wifi och trackern sköter sig själv.

Mångsidig plattform för time-lapse

Star Adventurern är perfekt för dig som vill syssla med timelapse. Du kan välja mellan tre olika time-lapse lägen: Astro time-lapse, time-lapse med vanliga exponeringstider och time-lapse med långa exponeringstider. Med SAM Console appen programmerar du allt du behöver: Exponeringstid, antal bilder, tidsintervallen för när monteringen skall stanna under en exponering, vridhastigheten i grader per timme, med flera.

Specifikationer: Kompakt och lätt star-tracker / montering för astrofoto och för time-lapse.

Styrning via wifi med hjälp av SAM Console appen som finns till Android och iOS.

Rekommenderad upp till 100 mm brännvidd och upp till 3 kg belastning.

Vikt: endast 650 g.

Storlek: 76 x 70 x 103 mm.

3/8" och 1/4" gänga för anslutning till standard fotostativ.

Flera lägen för astrofoto och för time-lapse: Astrofotografering, astro time-lapse, time-lapse med vanliga exponeringstider, time-lapse med långa exponeringstider och full manuell styrning.

Appen hjälper dig med enkel polinställning.

Polsökare och belysning medföljer.

Valfri hastighet för timelapse-fotografering.

Följningsfunktioner: Siderisk, sol, måne, 0,5x siderisk, 2x siderisk och ingen följning.

DSLR-interface för fjärrstyrning av kameran. Kablar till de flesta systemkameror finns som tillval.

Energisnål konstruktion.

Strömförsörjning: 2 st AA batterier eller extern strömförsörjning via mini-USB port.

Perfect astro-photography out-of-the-box!

E-post denna sida


Antal