Share |

Välj din gratis gåva:

PÅ KÖPET med denna kikare: handboken Pocket Guide to Garden Birds
Pocket Guide to Garden Birds (normalpris 95 kr) är en behändig och kortfattad fickhandbok med information om 70 fågelarter som regelbundet besöker våra trädgårdar. Få den utan extra kostnad när du beställer denna kikare! (läs mer)

... eller här:

PÅ KÖPET handboken Field Naturalist's Library: Birds of Britain & Europe
Kanonfin fälthandbok på 160 sidor - värd 109 kronor - på köpet när du beställer denna kikare! Rikt illustrerad i färg; hjälper såväl nybörjaren som den rutinerade fågelskådaren att identifiera Europas myllrande fågelliv i såväl vildmark som kulturlandskap. (läs mer)
Barr & Stroud 10x42 Skyline allroundkikare för djur och natur

Barr & Stroud 10x42 Skyline allroundkikare för djur och naturBarr & Stroud 10x42 Skyline allroundkikare för djur och naturBarr & Stroud 10x42 Skyline allroundkikare för djur och natur

1 095 kr

Pris inklusive moms: 1 095 kr
Lagerstatus: I lagerAlla våra kikare är noga utvalda för att erbjuda både prestanda och prisvärdhet. Om du inte är 100% nöjd med ditt köp så kan du antingen byta eller få pengarna tillbaka tack vare vår enkla och tydliga nöjd-kund-garanti - hos Stjärnhuset Online handlar du med full köptrygghet!

Den här robusta och väderbeständiga BaK 4-kikaren är ett riktigt fynd inom 10x42-klassen, bara 1 095 kr kronor!!

Barr & Stroud är ett legendariskt märke inom kikarvärlden. Barr & Stroud Skyline 10x42 är idealisk för fågelskådning och designad för användare med höga krav.

Optiken i Barr & Stroud Skyline 10x42 ger skarp och klar bild - lägg därtill mekanisk styrka och precision och du har en fulländad kikare. Alla prismor är tillverkade av BaK-4-glas, och samtliga optiska ytor är flerskikts-antireflexbehandlade för bästa möjliga ljusgenomsläpp och kontrast.

Objektiven är 42 mm i diameter och ger fantastisk bild även i dåligt ljus (som t ex i gryning och skymning eller i skuggiga skogsdungar), vilket gör detta till en idealisk kikare för fågel- och viltexkursioner.

Det höga betraktningsläget på okularen med enkelt justerbara ögonmusslor ger ett brett och ostört synfält oavsett om du bär glasögon eller ej (se mittersta bilden).

Barr & Stroud Skyline 10x42 har fästpunkt för stativ av standardformat - för att montera kikaren på stativ krävs en extra adapter som INTE ingår i priset - kan beställas separat i vår nätbutik.

Barr & Stroud Skyline 10x42 levereras med vadderat fodral, nackrem och regnskydd för okularen. De främre linsskydden är fästa vid objektiven för att inte tappas bort.

Produktspecifikation:

Linsdiameter: 42 mm

Förstoring: 10 gånger

Minsta fokuseringsavstånd: 5 meter

Ljusstyrka: 16,81

Optisk design: takprismor, BaK-4-glas

Fullt flerskiktsbehandlad optik (fully multi-coated, FMC)

Synfält, bredd på 1000 meters avstånd: 98 meter eller 5,6 grader

Storlek (mm): 146 x 126 x 53

Vikt: 655 g

Väderbeständig kikare klädd i skogsgrönt gummi

Skyline 10x42 med valfri present på köpet!

E-post denna sida


Antal